Microsoft 365 implementatie
Flexibele abonnementen en accounts
Platinum partner
Binnen 6 weken online

Werk je met meerdere mensen aan dezelfde documenten werken of wil je bestanden met elkaar delen? Dan is een gedeelde werkomgeving handig. Met de juiste autorisaties krijgt iedereen de bijbehorende toegang. Zo werk je eenvoudig samen aan projecten.

IT management in een bedrijf kan een uitdaging zijn

Zodra er meerdere collega’s of teams in een online omgeving gaan samenwerken komt er veel werk op je af. Het toewijzen van autorisaties, het beveiligen van gegevens en het functioneel inrichten van sharepoint. Dit zijn terugkerende werkzaamheden die eenmalig goed moeten zijn ingesteld en daarna worden bijgehouden. Zo voorkom je een wildgroei van bestanden en ongeautoriseerde mensen die toegang hebben tot je systeem.

Wij begrijpen je.

We investeren in de relatie zodat we weten waar je wensen liggen. Onze diepgaande kennis van ICT zie je terug in de efficiëntie waarmee we te werk gaan en in de effectieve inrichting van je omgeving.

  • Diepgaande kennis
  • Snel aan het werk
  • Training van het team
    Kennismaken

Premium service

Bij Feka vinden we het belangrijk om meer te doen dan alleen licenties verkopen. Natuurlijk gebruik je de tools die we voor je inrichten. Maar de service om de inrichting werkbaar te houden is waar het succes op gebaseerd is.

We staan altijd voor je klaar, werken proactief en zien voordat je er zelf aan denkt wat er verbeterd kan worden. Dit zorgt ervoor dat je team volledig zonder zorgen online samenwerkt.

Succesverhalen

Lees wat onze klanten van ons vinden.

Totaalinrichting Office 365 + Voip voor Homan BV

Onze werkwijze

Stap 1 van 6

Jouw wensen

Om een goed passend voorstel te maken starten we met een kennismaking. We leren over je bedrijf, hoe je werkt en waar je uitdagingen liggen. Op basis daarvan geven we advies over de tools, inrichting en service.

Lees volledige aanpak