Glasvezel bedrijventerrein Mijdrecht

In het 1e kwartaal 2019 is CAIW gestart met de graafwerkzaamheden voor een nieuw glasvezel netwerk op het bedrijventerrein Mijdrecht.

De digitale infrastructuur op een bedrijventerrein moet van topkwaliteit zijn om nu én in de komende tientallen jaren economisch te kunnen concurreren met andere terreinen. Dat geldt ook voor het bedrijventerrein Mijdrecht. Al jaren is hier het internet via koper/xDSL vaak onvoldoende qua snelheid en was glasvezel voor veel bedrijven te duur.
Met de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk komt razendsnel internet nu beschikbaar tegen gunstige voorwaarden!

Aanmelden tegen gunstige voorwaarden kan nog!

U heeft de kans om u te verzekeren van een razendsnelle aansluiting op een nieuw FTTO - Fiber To The Office glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein Mijdrecht, tegen gunstiger voorwaarden. Supersnel glasvezelinternet van 100/100Mb/s tot 1000/1000Mb/s wordt nu voordelig beschikbaar vanaf € 149 excl. BTW per maand.

Inschrijven?

Bij Feka kunt u zich aanmelden voor een zakelijk abonnement bij serviceproviders Infopact en WeServe.

  • Activatiekosten eenmalig € 495 per aansluiting.

Panden die na de aanleg van het netwerk niet zijn aangesloten, krijgen een maatwerk-offerte voor de werkelijke aanleg- en graafkosten.

Download hier het inschrijfformulier van Infopact

Download hier het inschrijfformulier van WeServe

Dankzij onze jarenlange ervaring als ICT-specialist kunnen wij u volledig adviseren over passende internet abonnementen, en over extra telefonie- en overige diensten die mogelijk worden zodra u beschikt over snel internet. Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op!